Ilerdent incorpora un nou escàner intraoral 3D Full HD

un equipament tecnològic capdavanter en implantologia

Ilerdent Institut Dental, la clínica lleidatana referent en implatologia amb tecnologia 3D, en el seu afany de millorar la qualitat dels tractaments i la comoditat dels seus pacients, ha incorporat al seu ampli equipament tecnològic un nou model d’escàner intraoral que ha revolucionat els serveis de radiologia dental digital.

L’escàner realitza captures molt ràpides d’impressions digitals amb una exploració de color 3D Full HD precisa i exacta, que proporciona una magnífica qualitat d’imatge. La seva tecnologia innovadora i d’avantguarda fa que el temps d’escaneig es redueixi significativament i que l’implantòleg disposi d’imatges de màxima resolució que permetin plantejar la intervenció amb els menors riscs possibles.

Una garantia absoluta per als tractaments que, ara, esdevenen més acurats i àgils gràcies a l’alta qualitat de la imatge en color que s’obté i que és de molta ajuda per identificar amb exactitud les línies de marge dels diferents components de l’espai bucodental. I és que el nou equipament tecnològic té moltes aplicacions, a més de la implantologia, ja que disposa de fluxos de treball específics per a reconstruccions, ortodòncia i tot tipus de tractaments odontològics, que subministren perfils exactes de la dentadura, una informació imprescindible per a tractaments d’estètica dental, entre altres.

A més, la rapidesa d’escaneig garanteix les exploracions sense interrupció i s’eliminen les alteracions per micromoviments (tremolor de mans en l’exploració o el moviment dels pacients), a més d’incrementar notòriament la comoditat del pacient, que no s’ha de sotmetre a impressions manuals per fer motllos dentals ni romandre en una posició fixa.

En definitiva, amb l’escàner intraoral 3D Full HD, Ilerdent completa els seus recursos tecnològics, que ja comptaven amb:
TAC dental digital 3D.
Ortopantomògraf per a radiografies panoràmiques maxil·lars.
Sistemes de monitoratge per controlar el procés d’osteointegració de l’implant.
Plataformes tecnològiques i programari dental d’intervenció.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*