FIRA PETITÀLIA i STM

Petitàlia

Els dies 23 i 24 de març torna a la Fira de Lleida una nova edició destinada a mostrar les novetats del mercat infantil en sectors com la moda, l’alimentació, l’educació o la salut. El recinte estarà ple de tallers i activitats per als infants referents a l’esport i per desenvolupar aptituds com la creativitat i fer-ho mentre es diverteixen i aprenen alhora. Cal dir que en aquesta edició l’anglès hi guanya presència.

Tanmateix, els pares i les mares podràn gaudir de conferències de diferents temàtiques que resoldran qualsevol dubte sobre l’educació i la criança dels fills i filles. A més, els sortejos i detalls dels expositors amenitzaràn la visita.

 

STM

En aquesta 6a edició del Saló de l’Esport i del Turisme Actiu i de Muntanya (STM), que se celebra conjuntament amb la 13a edició de Petitàlia, el públic trobarà una gran varietat de conferències i activitats relacionades amb la seguretat a la muntanya, així com documentals de gran interés esportiu. Per altra banda també gaudirem de la Cursa de la Boira STM, pesca esportativa i tot un seguit d’activitats enfocades a la diversió. També es duran a terme promocions i sortejos, que com cada any ens fan estar ben atents i motivats.

 

Els organitzadors preveuen un gran èxit d’afluencia de públic al Saló i esperen superar les més de 500 persones que van participar en l’edició anterior, consolidant-se així com un gran referent al nostre país de les fires de esport i turisme de muntanya.