InicioMascotasGuarderies canines: què són i quins són els seus avantatges

Guarderies canines: què són i quins són els seus avantatges

Published on

spot_img

Els gossos són animals molt sociables, no els agrada quedar-se molt temps sols a casa
Un de cada cinc gossos presenta problemes per tolerar la solitud en algun moment de la vida. Els cans que pateixen aquesta mena de trastorns els manifesten pocs minuts després de quedar sols i els repeteixen cíclicament fins que l’amo apareix per la porta.
Per minimitzar l’impacte d’aquestes manifestacions, moltes persones recorren als serveis d’una guarderia o a un cangur de forma temporal. Una guarderia canina és un establiment en el qual pots deixar al teu gos durant unes hores al dia perquè no es quedi sol a casa. A diferència d’una residència canina, en una guarderia els gossos solen compartir els espais, sempre que el temperament del gos ho faci possible, i segueixen unes rutines prèviament marcades. Totes aquestes activitats serveixen per fomentar la socialització dels animals.
Trobar una guarderia canina és bastant fàcil, però abans de portar al gos a qualsevol d’aquests establiments, cal dedicar una mica de temps a comparar i recollir informació sobre com funcionen i quins serveis ofereixen.
El primer és fixar-se si el centre compleix amb la normativa, comptant amb els permisos adequats. A més, en el moment de deixar el gos, han de lliurar-nos un contracte que estableixi els termes, obligacions i garanties del servei que rebrem.
El personal de les guarderies canines ha d’estar qualificat. És important que sàpiguen com corregir certes conductes, o com han d’administrar-los una medicació, si fos el cas.
Quant a les instal·lacions, és important visitar-les i revisar també les rutines de maneig per comprovar que reuneixen els requisits perquè el nostre gos tingui el benestar més gran possible. Moltes guarderies incorporen càmeres que permeten observar al gos les 24 hores del dia.
No tots els gossos són aptes per acudir a una guarderia. Els cans amb edat avançada, per exemple, poden requerir unes cures més especialitzades difícils de proporcionar en aquests centres. Tampoc són llocs adequats pels cans antisocials.
En aquests casos, podem recórrer a un cangur: el seu principal avantatge és que el nostre gos romandrà en el seu àmbit i continuarà amb les seves rutines. Una altra alternativa és que el gos pugui quedar-se amb una persona familiar o de confiança.

Latest articles

BIZARRAP & SHAKIRA: MUSIC SESSIONS VOL 53

BIZARRAP y Shakira hacen historia una vez más al alcanzar el puesto #1 a...

NUEVA TEMPORADA DE “EL DESAFÍO” TRAS SU ÚLTIMO ÉXITO

Roberto Leal presenta el programa y Pilar Rubio, Juan del Val  y Santiago Segura...

‘Viajando con Chester’ volvió a la carretera con confidencias de los invitados y del propio Risto, en su nueva temporada en Cuatro.

Risto Mejide se desplaza a distintas localizaciones con el mítico sofá del programa para...

RECEPTA DE CUINA: XAI ROSTIT AL FORN

Els rostits són el plat estrella de Nadal, i el de xai en concret,...

More like this

BIZARRAP & SHAKIRA: MUSIC SESSIONS VOL 53

BIZARRAP y Shakira hacen historia una vez más al alcanzar el puesto #1 a...

NUEVA TEMPORADA DE “EL DESAFÍO” TRAS SU ÚLTIMO ÉXITO

Roberto Leal presenta el programa y Pilar Rubio, Juan del Val  y Santiago Segura...

‘Viajando con Chester’ volvió a la carretera con confidencias de los invitados y del propio Risto, en su nueva temporada en Cuatro.

Risto Mejide se desplaza a distintas localizaciones con el mítico sofá del programa para...