InicioActualidadArtículos interesantesNostradamus i la seva predicció de la mort d’Isabel II

Nostradamus i la seva predicció de la mort d’Isabel II

Published on

spot_img

Michel de Nôtre-Dame, era el nom real d’aquest apotecari i astròleg francès conegut per haver escrit “Les prophéties” en 1555, un grup de manuscrits que recopilen diverses prediccions i que segons els seus partidaris predeien de manera gairebé exacta diversos esdeveniments mundials de gran importància. Uns altres, no obstant això, neguen aquest poder “gairebé profètic” que posseïa Nostradamus i l’atribueixen més aviat a les pèssimes traduccions literàries que s’han fet de les seves obres a més d’acusar-lo de copiar les profecies ja escrites en la bíblia i adaptar-les al món modern, complementant-les amb els seus coneixements d’astrologia.
Sigui com sigui, la veritat és que alguns d’aquests presagis escrits fa quatre segles s’han complert, fet que ha creat una certa controvèrsia i posa en dubte la veracitat de la seva capacitat endevinatòria.
I és que, com a mostra un botó: entre altres fets històrics va presagiar l’atac de les torres bessones (…”a la ciutat de York hi haurà un gran esfondrament, dos germans bessons fogosament separats per un caos”…); la mort de la reina Isabel II en 2022 (“… la mort sobtada del primer personatge, serà canviat i posaran a un altre en el seu regne…”); i altres com el gran incendi de Londres de 1566, l’assassinat de John F. Kennedy o l’ascens de Hitler al poder.
Per al 2023 també preveia altres fets catastròfics com la tercera guerra mundial (quelcom molt probable deguda la situació actual pel conflicte de Rússia i Ucraïna) o una possible explosió en Mart. El temps dirà si el famós metge francès estava o no equivocat. Almenys, això ho esperem.

Latest articles

BIZARRAP & SHAKIRA: MUSIC SESSIONS VOL 53

BIZARRAP y Shakira hacen historia una vez más al alcanzar el puesto #1 a...

NUEVA TEMPORADA DE “EL DESAFÍO” TRAS SU ÚLTIMO ÉXITO

Roberto Leal presenta el programa y Pilar Rubio, Juan del Val  y Santiago Segura...

‘Viajando con Chester’ volvió a la carretera con confidencias de los invitados y del propio Risto, en su nueva temporada en Cuatro.

Risto Mejide se desplaza a distintas localizaciones con el mítico sofá del programa para...

RECEPTA DE CUINA: XAI ROSTIT AL FORN

Els rostits són el plat estrella de Nadal, i el de xai en concret,...

More like this

BIZARRAP & SHAKIRA: MUSIC SESSIONS VOL 53

BIZARRAP y Shakira hacen historia una vez más al alcanzar el puesto #1 a...

NUEVA TEMPORADA DE “EL DESAFÍO” TRAS SU ÚLTIMO ÉXITO

Roberto Leal presenta el programa y Pilar Rubio, Juan del Val  y Santiago Segura...

‘Viajando con Chester’ volvió a la carretera con confidencias de los invitados y del propio Risto, en su nueva temporada en Cuatro.

Risto Mejide se desplaza a distintas localizaciones con el mítico sofá del programa para...