- Preparació:
- En una casserola amb aigua i una miqueta de sal, cou la carabassa durant uns 5 minuts i retira-la perquè es vagi refredant i ves preescalfant el forn a uns 180ºC..
- Mentrestant, en un bol, bat el sucre amb els ous. Una vegada estigui tot ben batut,
afegeix la carabassa trossejada i la vainilla, fins que tots els ingredients estiguin ben integrats i no quedin grumolls de la carabassa. - En un altre recipient, mescla la farina amb el llevat i després afegeix a la mescla.
- Unta el motlle que vagis a utilitzar amb mantega i aboca la mescla.
- Porta-la al forn i deixa-la durant uns 40 minuts aproximadament fi ns que el bescuit
estigui esponjós. Per a això, pots ajudar-te d’un escuradents per a punxar fi ns a comprovar que surt totalment net. - Servirem.
Ingredients per a 4 persones:
300 g de Carabassa
250 g de Farina
250g de Sucre blanc o bru
3 Ous
1 sobre de Llevat en pols
1 Culleradeta d’Essència de Vainilla
Sal
150 ml d’Oli