Preparació:
- Rentarem i tallarem els xampinyons a trossets.
- També pelarem i tallarem la ceba i l’all.
- En una paella amb una mica d’oli, fregirem
l’all. Quan estigui daurat, afegirem els xampinyons, la sal i el pebre i ofegarem. - En una olla, daurarem la ceba uns 15 mi-
nuts, transcorreguts els quals, tirarem l’arròs i el vi blanc i deixarem fi ns que aquest s’evapori. - A continuació, tirarem la mantega, els xampinyons, l’all i una mica més d’un litre de
brou i deixarem coure fi ns que l’arròs quedi al punt i caldós. La resta de brou ho reservarem i anirem afegint durant la cocció quan sigui necessari a poc a poc. - Finalment, mesclarem amb l’arròs el formatge.
- Servirem.
Ingredients per a 4 persones:
600gr de xampinyons
350gr d’arròs
(millor, l’especial per a risotto)
1,5l de brou de verdures
20gr de cebes
150gr de cebes
200ml de cebes
100gr de cebes
4 de cebes
Sal
Pebre
Oli d’oliva