InicioSalud5 HÀBITS que pots incorporar als teus dies per a millorar la...

5 HÀBITS que pots incorporar als teus dies per a millorar la salut.

Published on

spot_img

Tots sabem que realitzar exercici físic, dormir bé i portar una alimentació equilibrada resulta clau per a protegir l’organisme i allunyar-nos malalties. Compartim set hàbits que pots incorporar fàcilment als teus dies. Asseure’t sempre a la taula al moment de menjar resulta clau, i evitarà les ingestes desmesurades. Evitar les pantalles 30 minuts abans de dormir resulta fonamental per a millorar la qualitat del somni, que és bàsic per a millorar la salut de l’organisme. Inclou una fruita o una verdura en cada menjar, amb la finalitat de sumar aliments saludables i nutrients de qualitat. Exposa’t al sol, almenys 10 minuts cada dia, ja que té grans avantatges sobre el nostre cos, com l’estímul a la síntesi de vitamina D, que influeix en les defenses i en altres processos metabòlics. A més, la llum solar millora el nostre estat d’ànim. Beu més aigua, amb o fora dels menjars. Una hidratació adequada col·labora amb molts processos metabòlics que resulten de gran importància per a la salut de l’organisme. Camina o balla, almenys 20 minuts diaris. Si bé és aconsellable fer-ho a manera d’exercici, també podem fer-ho passejant la nostra mascota, fent la compra o altres tasques quotidianes. Llegeix almenys un parell de pàgines cada dia. Estimula l’activitat intel·lectual i el rendiment cognitiu, podent ser l’empenta a la nostra creativitat i imaginació.

Latest articles

BIZARRAP & SHAKIRA: MUSIC SESSIONS VOL 53

BIZARRAP y Shakira hacen historia una vez más al alcanzar el puesto #1 a...

NUEVA TEMPORADA DE “EL DESAFÍO” TRAS SU ÚLTIMO ÉXITO

Roberto Leal presenta el programa y Pilar Rubio, Juan del Val  y Santiago Segura...

‘Viajando con Chester’ volvió a la carretera con confidencias de los invitados y del propio Risto, en su nueva temporada en Cuatro.

Risto Mejide se desplaza a distintas localizaciones con el mítico sofá del programa para...

RECEPTA DE CUINA: XAI ROSTIT AL FORN

Els rostits són el plat estrella de Nadal, i el de xai en concret,...

More like this

BIZARRAP & SHAKIRA: MUSIC SESSIONS VOL 53

BIZARRAP y Shakira hacen historia una vez más al alcanzar el puesto #1 a...

NUEVA TEMPORADA DE “EL DESAFÍO” TRAS SU ÚLTIMO ÉXITO

Roberto Leal presenta el programa y Pilar Rubio, Juan del Val  y Santiago Segura...

‘Viajando con Chester’ volvió a la carretera con confidencias de los invitados y del propio Risto, en su nueva temporada en Cuatro.

Risto Mejide se desplaza a distintas localizaciones con el mítico sofá del programa para...