InicioSaludESTÈTICA DENTAL: GENT SANA, GENT GUAPA.

ESTÈTICA DENTAL: GENT SANA, GENT GUAPA.

Published on

spot_img

El concepte de l’estètica i el de la salut dental estan íntimament lligats. Una boca amb mal aspecte és, en moltes ocasions, el reflex de la malaltia bucodental o l’anunci d’altres patologies que es produiran si no es corregeix la situació. També és notable, l’impacte psicològic que produeix tenir “una boca lletja”. Quan la situació provoca inseguretat sobre el propi aspecte o rebuig en les persones amb les quals ens relacionem, també acaba afectant la nostra vida quotidiana, personal i professional. És per això que qualsevol d’aquests símptomes estètics, apreciables a simple vista, és motiu més que suficient per visitar l’odontòleg. L’estètica dental ha esdevingut en els últims anys un camp desenvolupat i innovador que ofereix múltiples i beneficioses solucions, moltes d’elles associades a l’alta tecnologia. En aquest sentit, la clínica dental Ilerdent incorpora aparatologia i software digital d’última generació, per oferir resultats de llarga durada, si no, definitius.

FACETES DENTALS (CARILLES)

Tenir unes dents irregulars o amb imperfeccions d’esmalt i color, distorsiona el nostre somriure. A Ilerdent oferim una solució estètica d’alta qualitat mitjançant les facetes dentals (carilles). Es tracta d’uns laminats de porcellana o composite, fabricats a mida, que se superposen sobre les dents naturals, redibuixant i alineant els perímetres dentals de totes les peces fins a encaixar en una dentadura perfecta en forma i colors.

DISSENY DE SOMRIURES 3D: MOCK-UP

A Ilerdent, fem un pas endavant respecte de les simulacions per ordinador i oferim als nostres pacients Somriures 3D que es poden “emprovar”. L’estudi de disseny de somriures d’ilerdent permet una acurada avaluació de la morfologia dental de cada pacient i la reproducció (mock-up) en silicona de la pròtesi definitiva que durà el pacient. Així, es pot comprovar l’aspecte real de la nostra dentadura, sense simulacions ni “realitats virtuals”, un cop acabat el tractament.

EMBLANQUIMENT DENTAL

L’emblanquiment és una tècnica d’estètica dental àmpliament reconeguda i implantada que permet recuperar el color natural de les dents. A Ilerdent apostem per tecnologia amb llum led de darrera generació. La major part dels pacients responen bé al tractament d’emblanquiment, excepte aquells amb tincions per tetraciclines (colors marrons o grisos), encara que en aquests casos es recomana l’emblanquiment ambulatori per un període més llarg que pot arribar als tres o sis mesos. D’aquesta manera s’obtindran emblanquiments segurs i graduals encara que segueix resultant difícil fer un pronòstic sobre el color final.

Descarregueu els xecs de PRIMERA VISITA GRATUÏTA I DEMANEU CITA PER INFORMAR-VOS A ILERDENT Promocions – IlerDent Institut Dental

Latest articles

BIZARRAP & SHAKIRA: MUSIC SESSIONS VOL 53

BIZARRAP y Shakira hacen historia una vez más al alcanzar el puesto #1 a...

NUEVA TEMPORADA DE “EL DESAFÍO” TRAS SU ÚLTIMO ÉXITO

Roberto Leal presenta el programa y Pilar Rubio, Juan del Val  y Santiago Segura...

‘Viajando con Chester’ volvió a la carretera con confidencias de los invitados y del propio Risto, en su nueva temporada en Cuatro.

Risto Mejide se desplaza a distintas localizaciones con el mítico sofá del programa para...

RECEPTA DE CUINA: XAI ROSTIT AL FORN

Els rostits són el plat estrella de Nadal, i el de xai en concret,...

More like this

BIZARRAP & SHAKIRA: MUSIC SESSIONS VOL 53

BIZARRAP y Shakira hacen historia una vez más al alcanzar el puesto #1 a...

NUEVA TEMPORADA DE “EL DESAFÍO” TRAS SU ÚLTIMO ÉXITO

Roberto Leal presenta el programa y Pilar Rubio, Juan del Val  y Santiago Segura...

‘Viajando con Chester’ volvió a la carretera con confidencias de los invitados y del propio Risto, en su nueva temporada en Cuatro.

Risto Mejide se desplaza a distintas localizaciones con el mítico sofá del programa para...