5 passos per a aconseguir el bronzejat perfecte

Arriba el bon temps, i amb ell, les ganes de lluir una pell preciosa i bronzejada. Sabem que agafar “color” no és una tasca fàcil, perquè, sobretot, hem de cuidar de la nostra pell primer

Arriba el bon temps, i amb ell, les ganes de lluir una pell preciosa i bronzejada. Sabem que agafar “color” no és una tasca fàcil, perquè, sobretot, hem de cuidar de la nostra pell primer dels raigs ultraviolats, així que per a aconseguir el bronzejat perfecte 100% garantit hi ha 5 passos a seguir.
1. Exfolia. El primer pas, que moltes persones se salten, és exfoliar la pell una setmana abans, per a així eliminar totes aquelles cèl·lules mortes i preparar-la per a rebre els raigs UV.
2. Menja. No és mite: cal menjar aliments com pastanagues, mango i carabasses, els quals, a més de ser una opció saludable i deliciosa per a la temporada, ajudaran al fet que la teva pell obtingui un to més bonic gràcies als betacarotens que posseeixen.
3. Humiteja i protegeix la pell. Cal utilitzar humectants que hidratin la pell i amb antioxidants que protegeixin la pell. És un dels passos per a aconseguir el bronzejat perfecte bàsic.
4. Pren el sol. Però fes-ho amb un bon protector solar. Pots escollir-ne un que ajudi al bronzejat, alhora que hidrati la pell.
5. Després del sol. Fes servir un bon After Sun que ens farà l’efecte refrescant després del sol, humectant i cuidant la pell. Tria una fórmula enriquida amb Àloe vera i Vitamina E. D’aquesta manera t’assegures de protegir la teva pell del sol, però sense sacrificar el bronzejat que tant vols

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.