Cures del bambú d’interior

El bambú és una planta considerada de la bona sort i representa a més la salut i la prosperitat, alhora que se la relaciona amb el cicle de la vida. Amb unes bones cures, el

El bambú és una planta considerada de la bona sort i representa a més la salut i la prosperitat, alhora que se la relaciona amb el cicle de la vida. Amb unes bones cures, el bambú és una planta que pot durar fins als cent anys.
Quan parlem de plantes de bambú d’interior, cal tenir en compte una sèrie de cures a fi d’aconseguir que es mantingui adequadament:

– Les arrels del bambú han d’estar sempre submergides en aigua, per la qual cosa rega almenys dues vegades a la setmana la planta (sense excedir-te) i augmenta a tres o quatre en època estival o si es resideix en una zona molt càlida.

– Filtra l’aigua abans d’utilitzar-lao fes servir aigua de pluja sempre que et sigui possible.

 No exposis la planta a llum directa del sol. Pensa que és una espècie que creix en zones ombries, per la qual cosa els raigs del sol en excés poden fer que esgrogueeixi.

– No t’excedeixis tampoc amb els fertilitzants perquè també podria espatllar-se. Millor abona una vegada al mes en els mesos de més calor i deixa que descansi la resta de l’any.

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.