Les regles d’or per escollir el serrell que millor et queda segons l’oval facial

Sens dubte és un recurs rejovenidor i el complement capaç de transformar qualsevol look. Temporada rere temporada, el serrell continua sent el rei, per això, seguim els consells d'Eduardo Sánchez, anima mater de Maison Eduardo Sánchez, per a

Sens dubte és un recurs rejovenidor i el complement capaç de transformar qualsevol look. Temporada rere temporada, el serrell continua sent el rei, per això, seguim els consells d’Eduardo Sánchez, anima mater de Maison Eduardo Sánchez, per a escollir el serrell que millor et quedi segons l’oval facial. Com afirma Eduardo Sánchez: “Serrell cortina, baby bangs, llargs i rotunds, de costat, per a cabells arrissats…, són una constant, però compte! Les tendències capil·lars poden ser complicades d’adaptar a cada tipus de cabell i quan parlem de serrells, encara més, ja que aquest s’ha d’adaptar al mil·límetre i en moltes ocasions, no és possible”.

Com afirma el perruquer, el serrell no és apte per a tots els cabells. “Les persones que tenen el cabell molt arrissat, molt fi o amb poca densitat no han d’optar pel serrell. Tampoc les que tenen el front petit o molts remolins en el naixement del cabell”.

Cada rostre exigeix un serrell

L’elecció de qualsevol tallada de cabells hauria d’anar condicionada per l’oval facial, i el mateix succeeix amb els serrells, tal com explica el perruquer colombià establert a Madrid. Pren bona nota:

Si és ovalat

Enhorabona! És, una vegada més, el tipus de rostre al qual millor li queden els serrells i si la textura capil·lar acompanya, es poden permetre pràcticament tot.

Si és quadrat

Els serrells suaus i en capes complementen les formes de cara més angulars sense restar-li importància a la seva estructura òssia.

Si és rodó

El secret és portar-lo llarg per a allargar visualment els trets i sempre deixant part del front descobert. A més, és important capejar-lo i fer un suau desfilat, amb laterals més llargs per a estilitzar les faccions tipus cortina. Un serrell lateral ampli és també una gran opció, i si vols allargar el teu rostre, demana al teu perruquer que te’l deixi una mica més llarg a les vores, així caurà just sota del pòmul.

Si és allargat

El serrell és la millor opció per a trencar la verticalitat del rostre, equilibrar-lo i harmonitzar-lo, donant un aspecte més ample. En aquest cas, res com apostar per un serrell abundant, espès i rotund. També pot ser un encert un serrell ultra recte, tallat fins i tot per sobre de les celles. És un look atrevit i amb molta personalitat.

Si té forma de cor

Un serrell cortina és també una gran opció, i més si es treballa molt texturitzat i desfilat. Però també poden quedar bé els serrells més pesats i voluminosos.

Si és angulós

Caldria fugir dels serrells massa quadrats i les línies rectes. Necessita algunes capes llargues que suportin el moviment entorn del rostre i suavitzin els angles. Els afavoreixen serrells de capes molt llargues, que vagin des de sota les celles fins i a gairebé la mandíbula, aportant suavitat als contorns.

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.