Obrint portes als joves

Ara més que mai, els joves necessiten serveis personalitzats d'acompanyament i suport d'orientació pel futur professional, aconseguir insercions laborals o de continuïtat educativa. Aquest és l'objectiu de Singulars. Un projecte realitzat conjuntament per l'Insititut Municipal

Ara més que mai, els joves necessiten serveis personalitzats d’acompanyament i suport d’orientació pel futur professional, aconseguir insercions laborals o de continuïtat educativa. Aquest és l’objectiu de Singulars. Un projecte realitzat conjuntament per l’Insititut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí de Lleida, el Centre de Formació d’Idiomes Versailles i la Fundació Verge Blanca.

Dins de la programació del projecte, compten amb una acció formativa en l’àmbit de la Comunicació Digital. En aquest context, el passat dimecres 10 de març magicseo. va participar oferint una conferència als joves interessats en el desenvolupament laboral com a Community Manager.

Durant una hora de conferència; Sandra Spataru, Responsable d’Atenció al Client de magicseo. i Agustina Simonelli, Directora de Marketing i Comunicació, van debatir sobre la situació social de búsqueda de treball que es viu actualment en el sector altament competitiu en el qual ens trobem i la importància de les aptituds personals per desenvolupar un treball altament productiu compatible amb una vida personal plena.

“Des de magicseo. impulsem el desenvolupament professional juvenil perquè són el nostre futur. Sense cap oportunitat per ells, no tindrem una societat de la qual sentir-nos orgullosos.”, paraules d’Agustina Simonelli durant la conferència.

Singulars és un projecte subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia social i el Fons Social Europeu, en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulas de Garantia Juvenil. Pot consultar més informació a el seu web: www.imolleida.com/singulars.

3 - Obrint portes als joves
Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.