Recepta: Llet fregida

La llet fregida són unes postres tradicionals que es preparen de forma senzilla. És una recepta que es menja freda, per la qual cosa podràs deixar-la preparada el dia anterior perfectament. Els ingredients són els següents. 750

La llet fregida són unes postres tradicionals que es preparen de forma senzilla. És una recepta que es menja freda, per la qual cosa podràs deixar-la preparada el dia anterior perfectament.
Els ingredients són els següents.
750 ml de llet
100 g de sucre
80 g de maizena
20 g de mantega
La pell d’1 llimona
La pell d’1 taronja
1 branca de canyella
oli per fregir

Per a arrebossar: farina,ou, sucre i canyella en pols

Preparació:
Agafar 250 ml de la llet i afegir la maizena, removent fins que aquesta estigui totalment dissolta i reservem.
Mentre en una olla, posarem al foc la resta de la llet i afegirem la branca de canyella i les pells de la taronja i la llimona. Anirem remenant a foc mitjà i abans que bulli, retirem. Taparem l’olla amb una tapa i ho deixarem durant uns 15 o 20 minuts aproximadament.
Quan hagi finalitzat el temps, afegim a la llet infusionada el sucre i removem a foc suau fins que el sucre quedi totalment barrejat.
A continuació, afegim la llet amb la maizena, i a foc molt baixet i sense deixar de remenar, courem durant 20 minuts més fins que vegem que s’ha espessit.
Estenem la mescla en una safata de pírex o similar i deixem refredar unes quantes hores (millor  d’un dia per a un altre), tapant amb un film ran de la crema perquè no surti crosta.
Quan estigui completament fred, tallarem en trossos iguals la llet, per a posteriorment arrebossar-la en farina i ou. Un cop daurades tots els costats, retirarem i posarem en un plat amb un paper perquè absorveixi l’excedent d’oli. Una mica abans de servir, arrebossem en una mescla de sucre i canyella molta.

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.