RECEPTES DE CUINA: Amanida multicolor

Ingredients per a 4 persones 1/4 d’escarola 1 grapat de fulles d’espinacs 1/4 d’enciam 1 poma 2 llesques primes de pa 2 talls gruixuts de formatge curat(a daus) 10 tires de pernil salat ben primes Olives Sal, oli i vinagre de Mòdena Preparació: Agafem la poma,

Ingredients per a 4 persones

1/4 d’escarola
1 grapat de fulles d’espinacs
1/4 d’enciam
1 poma
2 llesques primes de pa
2 talls gruixuts de formatge curat(a daus)
10 tires de pernil salat ben primes
Olives
Sal, oli i vinagre de Mòdena

Preparació:

Agafem la poma, el pa i el formatge i ho tallem a daus. La poma, la fregim en una paella amb quatre gotes d’oli. A la mateixa paella fregim, a continuació el pernil, fins que quedi ben cruixent. També hem de fregir el pa, aquesta vegada amb més oli.

Emplatem: agafem l’escarola, enciam i espinacs i ho posem com a base en una safata i la resta de productes al damunt. Amanim al gust amb la sal, l´oli i el vinagre.

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.