Secrets de moda per a lluir un estil bohemi elegant

Si vols tenir un estil bohemi elegant, llavors necessites saber alguns secrets de moda per a aconseguir-ho. Necessites vestits folgats, abrics llargs a l'estiu, barrets bonics, bufandes a l'hivern, mocadors en entretemps i un maquillatge

Si vols tenir un estil bohemi elegant, llavors necessites saber alguns secrets de moda per a aconseguir-ho. Necessites vestits folgats, abrics llargs a l’estiu, barrets bonics, bufandes a l’hivern, mocadors en entretemps i un maquillatge que vagi d’acord amb l’estil. Hi ha molts matisos i colors enginyosos amb els quals jugar per a obtenir un estil bohemi acord al teu estil i personalitat. Parlem dels accessoris.

Les arracades de cèrcols són les més comunes per a l’estil bohemi, en colors negre, daurat o blanc. Un look bohemi usa especialment polseres i collarets, i li sol agradar ressaltar els colors més bells retratats en el món. Pots usar molts blaus clars, porpres, roses, corals, grises, etc.

Els collarets d’aquest estil solen ser gran i llargs, i no es limita només als colors! Pots trobar penjolls, plomes, cristalls, tot embolicat en un collaret.

En les ulleres de sol se solen usar marcs lleugerament rodons i foscos. També pots usar diademes de colors, diademes de flors, un mocador al cap… i pots tenir el pèl solt i ondulat, fer-te trenes, una cua alta… tu tries!

És molt comú que aquesta tendència aposti pel maquillatge negre a més d’altres tons terra com els marrons i els nude. S’ha tornat cada vegada més popular crear un ull fumat i seguir-lo amb una màscara de pestanyes negra. Pel que fa als llavis, el color vermell intens és un bon color per a l’estil bohemi elegant.

Review overview
NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.