Visita al Llac Termal d’Alhama d’Aragó

Sobre el terreny d'aquesta població de la província de Saragossa, es va crear en 1863 un balneari denominat Termes Pallarés, que inclou un llac amb aigües mineromedicinals que es troben a 32 graus de temperatura. El llac,

Sobre el terreny d’aquesta població de la província de Saragossa, es va crear en 1863 un balneari denominat Termes Pallarés, que inclou un llac amb aigües mineromedicinals que es troben a 32 graus de temperatura.
El llac, que compta amb una profunditat d’uns dos metres, està envoltat de boscos i amb 62.000 m², és el llac termal més gran de tota Europa. La seva aigua, composta en la seva majoria per bicarbonats i sulfats, es renova cada dia i mig aproximadament, la qual cosa li fa mantenir un aspecte cristal·lí constantment.
Encara que l’accés al llac termal és gratuït per als clients de qualsevol dels tres hotels-balnearis del recinte, també hi pot accedir tothom, sense necessitat d’estar allotjat, per 21 euros (menors de 4 anys, no paguen).
Aquestes aigües estan declarades d’utilitat pública des de 1860 i el seu horari d’obertura és de 10h a 20h a l’estiu i de 10 h a 19h la resta de l’any.
Aquest paratge tan espectacular, ha estat escenari del rodatge de diverses pel·lícules, com Villaviciosa de al lado, del director Nacho Garcia Velilla, Accident 703 de José Maria Forqué, Cinco almohadas para una noche de Pedro Lazaga o Los jueves, un milagro de Luis Garcia Berlanga.

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT