Sr. Puffy

El Senyor Puffy és un pallasso experimentat que amaga sota el seu nas vermell i rodó Fernando Prunera i Tella (Nando). Es dedica a realitzar espectacles d’humor i màgia juntament amb el mag Jordi Ruiz. Tots dos formen la companyia Màgic Duo. També forma part de la companyia Lo Somriure amb el seu company i pallasso Lo Didí (Jordi Baiget), mestre i gran amic, segons descriu en Nando.

A més, el Sr. Puffy fa les seves actuacions de pallasso en solitari i participa en cercaviles amb gralles i percussió, entre altres activitats que també desenvolupa amb gran simpatia.

El seu espectacle en solitari és molt divertit, fusiona el clown amb la màgia, i això el diferencia d’altres actuacions. Sap entretenir grans i petits, aporta a totes les edats una estona d’entreteniment i aconsegueix que en gaudim junts. La seva professionalitat i bagatge, així com els seus trucs, fan que tot tipus de públic interactuï i es diverteixi amb una actuació que acull des de la sorpresa al riure, amb números clàssics renovats que presenten un aire fresc i nou.

Un show ple de màgia i somriures amb què, amb el seu enginy, el Senyor Puffy deixa l’espectador bocabadat i amb ganes de tornar a gaudir de la seva alegria i el seu saber fer.

Un espectacle realment divertit, amè i original, recomanable a tot aquell que vulgui passar una estona genial.