Laberint de Blat de Moro de Castellserà

S’hi poden fer visites tant de dia com de nit

La finca del Laberint de Blat de Moro de Castellserà obrirà portes de nou aquest proper dissabte 8 de juliol per iniciar la seva 11a temporada. L’activitat seguirà tot l’estiu i clourà a finals de setembre/principis d’octubre, segons les condicions climatològiques.
Enguany, el Laberint també es podrà visitar tan de dia com de nit. Ara bé, si s’escull la segona opció, caldrà dur una llanterna per il·luminar els camins traçats al mig del cultiu. Es tracta de passar una bona estona en fam.ília, amics, grups, etc i és que aquesta activitat és adequada tant per a grans com per a petits.
En els últims anys, el Laberint de Blat de Moro de Castellserà s’ha convertit en una de les activitats amb més acceptació durant els mesos d’estiu a les comarques de Lleida, oferint fins a 3 hectàrees de diversió, amb més de 2 km de passadissos.

Es va inaugurar l’any 2006 i des de llavors, ja han passat pel laberint gairebé 45.000 persones. L’objectiu essencial de l’activitat és trobar el camí de sortida entre les rengleres de blat de moro. Però a aquesta missió, cada any, se li sumen altres proves a superar repartides per tot el Laberint. A més a més, la finca també ofereix la possibilitat de sopar. El preu de l’entrada és de 5 euros per persona (3€ / nens de 3 a 10 anys). Si es vol acompanyar amb el sopar, el preu és de 19 euros per persona (10€ / nens de 3 a 10 anys).


Castells de Lleida, empresa especialitzada en el turisme actiu, organitza, cada any, diverses activitats per a totes les edats de caire cultural, gastronòmic o esportiu que es realitzen, principalment, a les terres de Lleida: visites guiades a diferents castells per a grups i particulars, dinars i jornades temàtiques, degustacions de diferents productes, caminades Insòlites per diferents indrets de la zona, rutes per a senderistes, cicloturistes i motoristes, activitats per a grups i escolars i, recentment, un Escape Castle al Castell de Montclar (www.escapecastleadventure.com).